Budite dizajner vlastite sjedeće garniture

0 komentara

Kupovinom sjedeće garniture u Kvadri imate priliku i sami sudjelovati u dizajniranju jednog od najdražih komada namještaja. To ćete učiniti tako što ćete izabrati vrstu i boju tkanine ili kože u koju će biti obučena vaša nova sjedeća garnitura. Kvadra Design sjedeće garniture načinjene su od najkvalitetnijih materijala počevši od drvene konstrukcije koja je srce i najvažniji dio svake sjedeće garniture te temelj stabilnog komada namještaja.

Okvir svih Kvadra Design sjedećih garnitura najvećim dijelom je načinjen od masivnog drva i šperploče, a iverica, lesonit i iveral koriste se za ostale dijelove garnitura.Sav drveni materijal potječe iz obnovljivih izvora unutar Europske unije. Metalni dijelovi Kvadra Design namještaja izrađeni su od visoko kvalitetnog kromiranog ili plastificiranog čelika.

Leđni jastuci garnitura, jastuci za sjedenje te svi madraci kod sjedećih garnitura na razvlačenje punjeni su hladnom pjenom, materijalom koji Kvadra Design porizvodima daje izdržljivost i povećava udobnost prilikom sjedenja i ležanja. Hladna pjena ne sadrži kemikalije, već posjeduje antalergijske značajke i higijenska svojstva.

Pojedine Kvadra Design garniture dostupne su sa sjedećim i leđnim jastucima djelomično ili potpuno punjenim perjem i usitnjenom vatom, što garniturama daje ležeran izgled i izuzetnu udobnost prilikom sjedenja. Svi dekorativni jastuci koje možete dodatno naručiti uz svoju sjedeću garnituru dostupuni su u svim vrstama tkanina, a punjeni su perjem te izuzetno podatni prilikom korištenja.

Odabirom vrste i boje tkanine, koja je prilagođena vama i vašem abijentu, u garnituru unosite dio svoje osobnosti i prilagođavate ju svom ambijentu. Kvadra Design sjedeće garniture dostupne su u velikom broju tkanina te raznim tipovima kože. Različite kategorije tkanina nude vam i različite omjere prirodnih materijala poput pamuka, vune, lana i svile te sintetskih materijala među kojima možete odabrati svoju idealnu kombinaciju.

Svi ljubitelji kožnih ganitura mogu birati između više kategorija koža u kojima su dostupni Kvadra Design proizvodi. Uz vrstu kože možete birati i boju tako da vaša nova Kvadra Dizajn sjedeća garnitura u potpunosti odgovara ostatku vašeg interijera, boji zidova, podovima i ostalim detaljima u vašem domu.

Anilin je koža vrhunske kvalitete koja vašu sofu čini mekanom, prirodnom i privlačnom. Površina anilin kože presvučena je voskom kako bi se zaštitila od prljavštine koja se nakuplja na svaki komad namještaja. Anilin koža je prirodan materijal koji diše i upija vlagu, nije tretirana kemijskim sredstvima, nešto osjetljivija na oštećenja koja joj s vremenom pružaju karakterističnu patinu i šarmantan izgled.

Semi-anilin je mekana, obojana koža na čiju se površinu nanosi tanki sloj pigmenta, a posljednji prozirni sloj nanosi radi zaštite od prljanja i izblijeđivanja boje. Ova vrsta kože diše i upija vlagu, jednostavnije se održava i ne stari toliko upadljivo poput anilin kože.

Treća vrsta kože od kojih se izrađuju Kvadra Dizajn sjedeće garniture je standardna koža visoko otporna na mrlje i prljavštinu, premazana s nekoliko slojeva boje i voska. Izrazito je otporna na mrlje i prljavštinu no ne toliko gipka poput anilin i semi-anilin kože. Prednost standardne kože je lakše čišćenje i održavanje.

Predlažemo da iskoristite individualni pristup koji vam nude Kvadra Design proizvodi te uživajte dugi niz godina u svojoj idealnoj kombinaciji modela i materijala.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *