Kvadra nudi kvalitetan i moderan domaći dizajn u svakom domu

0 komentara

Spoj elegancije, udobnosti, modernih trendova, neobičnih formi, boja i tehnologije te kvalitetnih materijala uz pristupačne cijene, glavne su odlike Kvadre – uspješne hrvatske tvrtke koja u domaćim proizvodnim pogonima nedaleko od Zagreba, stvara jedinstvene kreacije namještaja, sjedeće garniture, kutne garniture, garniture na razvlačenje i ostale ležajeve koji se lakoćom uklapaju u svaki dom i odličan su izbor za svaki ukus. Bio on moderan ili tradicionalan, Kvadrini primjerci sofa, dvosjeda, trosjeda i naslonjača u različitim dimenzijama, oblicima i nijansama, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. To dokazuje brzorastući ugled Kvadre u uglednom društvu ne samo hrvatskih, nego i svjetskih dizajnera namještaja, iako je tvrtka osnovana tek 2010. godine.

U nepune tri godine predanog rada, Kvadra je oduševila brojne ljubitelje i poklonike kreativnog dizajna, a potvrda kvalitete brojne su vrijedne nagrade za njezine jedinstvene primjerke ležajeva prilagođenih za sve prigode i cjelodnevni odmor, kako u domu, tako i u vikendicama ili poslovnim uredima.

Dizajnerske nagrade

Prvo priznanje stiglo je samo devet mjeseci od početka proizvodnje za multifunkcionalnu sofu Revolve s dvojakom funkcijom, za sjedenje i spavanje. Jednostavnost i elegancija kojom odiše, neobičan izgled, praktičnost i višestruka korist u svakom prostoru i interijeru, osigurali su ovom udobnom trosjedu jednu od najvažnijih svjetskih nagrada u dizajnu, prestižni Red Dot Award za produkt dizajna u 2012. godini. Izuzev toga, priznanje je stiglo i iz Beograda, s najvećeg regionalnog sajma namještaja i opreme za uređenje i opremanje interijera na kojem je Revolveu pripala glavna nagrada ‘Zlatni ključ’ u kategoriji namještaja za odmor.

Godinu kasnije, u Beogradu je nagrađen još jedna Kvadrina inovacija – sofa Segment u kategoriji za opremanje javnih objekata. Na prestižnoj listi nagrađenih, Kvadra se može pohvaliti i inovativnim 3angle-om, koji uključuje naslonjač i dvosjed, a namijenjen je za poslovne salone i prostore za neformalna druženja i opuštanje. Zahvaljujući zanimljivoj formi koja omogućava udobno sjedenje i odmor, nagrađen je od strane Hrvatskog dizajnerskog društva za najbolji produkt dizajn za 2011. i 2012. godinu.

Kvadra i u uredima

Osim u mnogobrojnim domovima u Hrvatskoj, ali i svijetu, kvalitetan namještaj Kvadre svoje je mjesto našao i u različitim poslovnim objektima. Samo neki od njih su prostori Auto Hrvatske Zagreb i Allianza u poslovnom centru Heinzelova u Zagrebu u kojem je interijer dodatno upotpunila kolekcija 3angle. Upravo je ta kolekcija bila i sastavni dio opremanja scenografije izložbe ‘Edgar Degas – skulpture’ kojom su Klovićevi dvori prošle godine proslavili 30. obljetnicu osnutka.

Proizvodi Segment, 3angle, Match, Cloud, Classic, Elegance, Akord, Basic, Revolve, Pil-low, Nimble, Easy, Cooper, Co-co i Combo u raznovrsnim bojama, dimenzijama i tkaninama vrhunske kvalitete u nebrojenim varijacijama, kao i namještaj i dodatna oprema poznatih brandova poput Furninove, Armobil, Stepevi, Mobles 114, Flos, Foscarini, Artemide, Moooi i Modular, mogu se pronaći u Kvadrinim prodajnim salonima u Zagrebu, Splitu i Beogradu. Uspješnim predstavljanjem Kvadre na različitim uglednim sajmovima, primjerice u Kölnu i Milanu, mnogi primjerci jedinstvenog hrvatskog dizajna krase i domove na inozemnom tržištu, u zemljama Europske unije te primjerice Libanonu, Izraelu, Južnoj Koreji, a Kvadra neprestano razviju prodajnu mrežu diljem svijeta.

Ovdje nije riječ samo o običnim komadima namještaja, nego posebnim inovativnim rješenjima kojima će se vaš dom u samo nekoliko koraka pretvoriti u pravu oazu za odmor i opuštanje.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *