Kvadra sjedeće garniture – sve na jednom mjestu

0 komentara

U svojoj ponudi Kvadra Design ima sjedeće garniture svoje proizvodnje kao i asortiman koji proizvode njihovi partneri, no danas ćemo se osvrnuti na Kvadra Design sjedeće garniture kako biste na jednom mjestu dobili sistematski pregled njihove ponude. Kvadra Design u vaše domove od 2010. godine donosi vrhunski dizajnirane sjedeće garniture inspirirane vašom svakodnevicom po dostupnim cijenama. U svim svojim dizajnima, Kvadra Design prvenstveno ima na umu iskustva svojih korisnika koje ugrađuje u sve sjedeće garniture u svojoj ponudi.

Kvadra Design sjedeće garniture obilježava bogatstvo kontrasta, pa Kvadra Design asortiman predstavlja savršenu kombinaciju mediteranske senzibilnosti i kontinentalne racionalnosti. No to ćete i sami najbolje vidjeti kad pročitate više o svakoj sjedećoj garnituri.

Revolve je jedinstveni, multifunkcionalni primjer sjedeće garniture koji na inovativan način sjedinjuje spavanje i sjedenje. Jednostavno zarotirajte naslon Revolve sjedeće garniture i pretvorite je iz sofe za sjedenje u ležaj za spavanje. Jedinstveni dizajn ove sjedeće garniture ističe se i obogaćuje svaki dom.

Easy garnitura na razvlačenje je posebna u svojoj jednostavnosti, a poseban izgled pružaju istaknuti detalji šavova na jastucima. Ova sjedeća garnitura je udobna za sjedenje ali i spavanje zahvaljujući kvalitetnom madracu od hladne pjene.

Nimble sjedeća garnitura na razvlačenje ima produženi dio za sjedenje. U savršenom spoju čvrstoće i fleksibilnosti, Nimble ima sportski karakter savršen za one koji se u svojoj svakodnevici bave sportskim ili rekreativnim aktivnostima. Uz to što je ugodna za sjedenje, Easy sjedeća garnitura je, zahvaljujući madracu od hladne pjene, savršena za osvježavajući noćni odmor nakon aktivnog dana.

Combo je primjer sjedeće garniture na razvlačenje čiji dodatni jastuci punjeni perjem čine da se u njoj osjećate kao na oblaku.

Cooper je još jedan primjer sjedeće garniture sa sportskim karakterom. Iako naočigled ima čvrstu formu, zaobljenost jastuka ublažava ovaj dojam. Cooper sjedeća garnitura iznimno je ugodna za sjedenje i pruža čvrstu potporu vašim leđima. Cooper sjedeću garnituru možete dobiti i u verziji s produženim elementom. Zbog kvalitetnog madraca od hladne pjene Cooper sjedeća garnitura idealna je za odmor nakon napornog dana.

Co-Co garnitura na razvlačenje prostoriju u kojoj se nalazi osvježava svojim pozitivnim karakterom. Kao i ostale Kvadra Design sjedeće garniture, Co-Co ima kvalitetan madrac od hladne pjene te je udobna za sjedenje i spavanje.

3angle je kolekcija potpuno otkačenog dizajna. Kolekciju čine dvosjed i naslonjač s rukonaslonom ergonomskog oblika koji imitira položaj ruke u pozi sjedenja. Specifična forma obogaćena udobnim punjenjem tvori savršenu kombinaciju karaktera i udobnosti.

Došli smo i do Elegance sjedeće garniture koja na specifičan način ujedinjuje udobnost i reducirani volumen. Čiste linije, ublažene zaobljenošću širokih sjedećih jastuka koji se mogu napuniti perjem radi dodatne ugodnosti čine ovu sjedeću garnituru idealnom za svaki dom.

Basic sjedeća garnitura je arhetip suvremene sofe. Savršeno udobna za sjedenje s vitkim nogicama koje ističu vodoravnu liniju sjedeće garniture s blago zaobljenim jastucima savršena je za one koji vole konzervativniji dizajn u svojem domu.

Evo nas i kod posljednje Kvadra sjedeće garniture. Akord modularnu garnituru ćete jednostavno smjestiti u manji prostor. Modularni koncept garniture omogućuje vam da odaberete modul koji vam najviše odgovara. Chaise lounge modul idealan je za neformalno odmaranje, jednosjed je savršen za potpuno male prostore, a možete kreirati i raznolike kombinacije modula koje će savršeno odgovarati vašem domu. Osim što možete birati module, s Akord garniturom možete birati i vrstu tkanine ili kvalitetne kože u koji želite obući svoju garnituru. Tako je kod ove sjedeće garniture apsolutno sve podložno vašim željama i potrebama.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *