Kvadrine sjedeće garniture uklapaju se u svaki dom

0 komentara

Kvadra je, kao i za niz svojih proizvoda ojastučenog namještaja vrhunske kvalitete, unijela pravu revoluciju u izradi sjedećih garnitura. Kako bi se osiguralo neopisivo iskustvo sjedenja i spavanja, njezine sjedeće garniture odlikuje izuzetna udobnost, mekoća i praktičnost, visoka kakvoća više od gotovo 300 materijala različitih vrsta i boja, koji se s lakoćom održavaju i prilagođavaju vašim potrebama, posjeduju dodatnu zaštitu od mrlja, prljavštine i oštećenja te su otporni na sve uvjete, a multifunkcionalni ležajevi pružaju nezaboravan ugođaj kako sjedenja, tako i spavanja.

Kada se tome pridoda iznimno kvalitetna domaća izrada u proizvodnim pogonima nedaleko od Zagreba, moderan dizajn te vrlo pristupačna cijena, vaša sjedeća garnitura postaje ne samo običan komad namještaja, nego osebujan i kreativan dio vašeg doma ili ureda.

Posvećuje se pažnja svim detaljima

Radi se o jednom od najvažnijih i najupečatljivijih komada namještaja svakog doma ili poslovnog prostora, stoga je važno da on bude poseban i dugotrajan. Zbog toga Kvadra brine i o najsitnijim detaljima prilikom izrade. Naglasak je prije svega na kvaliteti, koju jamče visoko razvijena tehnologija proizvodnje, dijelom i uz ručnu izradu, vrhunske tkanine i kože renomiranih dobavljača iz Njemačke i Italije, čvrste konstrukcije od masivnog drveta i metalni dijelovi visoko kvalitetnog čelika.

Sve to omogućava neograničeno korištenje Kvadrinog namještaja za sjedenje, koje i s godinama upotrebe zadržavaju prvotni oblik, udobnost i boju te ih se nećete moći tako brzo zasititi. Njihov moderan dizajn idealan je za svaki prostor, a različiti oblici i dimenzije, lako će se uklopiti u bilo koji kutak vašeg doma. Mogućnošću odabira između mnoštva boja i nijansi, umjetnih ili prirodnih tkanina i kože, veličine i broja naslona i jastuka, vaša garnitura bit će neobičan i unikatan primjerak koji će oduševiti vaše ukućane i prijatelje.

Revolve ili 3Angle?

Kvadra u svojoj bogatoj ponudi ima više različitih oblika sjedećih garnitura. One mogu biti odličan izbor za svaki dnevni boravak, spavaću i dječju sobu, pa čak i ured. Ako vam nije potrebna funkcija za razvlačenje, vaš će prostor zablistati uz Segment, 3angle, Match, Cloud, Classic, Elegance, Akord ili Basic moderne garniture. Riječ je o udobnim ergonomski oblikovanim dvosjedima, trosjedima i sofama različitih dimenzija koje se, ovisno o željama, mogu prilagoditi većim i manjim prostorima.

Dodatnu mekoću daju komforni naslonjači i jastuci za sjedenje koji su ispunjeni posebnom antialergijskom  hladnom pjenom koja omogućava elastičnost i izdržljivost garniture te poliesterskom vatom. Pjenom su ispunjeni i udobni madraci Kvadrinih garnitura koje se razvlače, čime se omogućava miran i kvalitetan san tijekom cijele noći.

Birati se može između vrhunske Revolve, inovativne Pil-low, čvrste i fleksibilne Nimble, klasične Easy, istančane Cooper, jednostavne Co-Co i multifunkcionalne Combo garniture, koja u samo nekoliko poteza, iz udobnog namještaja za sjedenje i dnevni odmor, postaje najpoželjnije mjesto za spavanje. Svaka Kvadrina garnitura jedinstvena je na svoj način, a za koju god se odlučili, sigurno će biti pravo rješenje čak i za najzahtjevniji ukus.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *